Sportsgrain BAR (per 10 bars)

Art.nr. SGBAR_0117
€20,49
Op voorraad
1
Productgegevens

Prijs per stuk: € 2,05. Minimum bestelling is 10 stuks.

De unieke samenstelling van de Sportsgrain Bar is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van sportvoedingsonderzoek. De Bar bestaat uitsluitend uit pure grondstoffen. Het productieproces (duur, bakwijze, temperatuur, vocht) speelt een belangrijke rol in de totstandkoming van het eindproduct.

Naast de gebruikelijke broodingrediënten bestaat de Sportsgrain Bar (70 gram) uit meel van teffgraan, wortelvezels, bananen, cranberries, rozijnen, lijnzaadmeel, tarwekiemen en zuurdeegpoeder. De Bar is een uniek product dat 32,5 gram uitgekiende koolhydraten bevat en bovendien erg lekker is.

De Sportsgrain Bar is tijdens de Olympische Spelen in Sotsji en Rio door NOC*NSF beschikbaar gesteld voor alle Nederlandse sporters en is ook gebruikt door de KNVB voor het Nederlands voetbalelftal tijdens het WK in Brazilië.


Levertijd:
Momenteel is de levertijd langer dan gebruikelijk i.v.m. de productie van nieuwe bars. U ontvangt per e-mail bericht over de verwachte levertijd van uw bestelling. De Sportsgrain Bars worden per 10 verzonden in een brievenbusdoos van 33 x 25,5 x 3 cm. Past de bestelling niet in uw brievenbus, dan kan dit de levertijd vertragen.

Verzendkosten:
€ 5,75 verzenkosten per doos van 10 stuks.Vanaf 20 stuks (2 dozen) gratis.
De Sportsgrain Bars worden apart verzonden van de Sportsgrain Micro Flakes (Teff porridge) dus worden verzendkosten afzonderlijk verrekend. Verzendingen alleen binnen Nederland.

Combi verzending: 1 doos Bars en 1 doos Micro Flakes (porridge) €8,50 verzendkosten.
Verzending alleen binnen Nederland.

Houdbaarheid:
De houdbaarheid van de Sportsgrain Bar is verbeterd. De bars zijn tot 80 dagen na levering houdbaar. Invriezen kan eventueel om de houdbaarheid nog meer te verlengen.

Bewaar dit product voor later