Sportsgrain Micro Flakes (per 4 zakken)

Art.nr. SGFLAKES_0117
€11,09
Op voorraad
1
Productgegevens

Prijs per zak van 250 gram: € 2,77 Minimum bestelling is 4 zakken.

Sportsgrain Micro Flakes (Teff Porridge) bestaat uit 100% teff graankorrels, die na een korte stoombehandeling zijn geplet tot een vlokje. Daardoor is de teff graankorrel direct eetbaar geworden, gemakkelijk verteerbaar en heerlijk van smaak. Sportsgrain Teff Porridge bevat van nature geen gluten en is een volkorenproduct. Teff staat bekend bij de duursporter als een graan dat prestaties bevordert door de unieke eigenschappen van het zetmeel.

Teffgraan bevat meer langzaam verteerbare, complexe koolhydraten dan andere granen. Hierdoor wordt het verzadigd gevoel vergroot. Ook bevat teff veel meer calcium dan andere graansoorten. Hierdoor zijn is de Sportsgrain Teff Porridge interessant voor (top)sporters, maar ook voor mensen met een glutenvrij dieet. Als ontbijt, lunch of tussendoortje.

Gebruiksaanwijzing:
Direct eetbaar, maar kan ook gemengd worden met vla of yoghurt, of als pap door het even tot het kookpunt te brengen met (soja)melk. Kan ook ter vervanging van de helft van het meel (van een standaardreceptuur voor pannenkoeken) gebruikt worden om pannenkoeken van te bakken. Supergezond en heerlijk van smaak (eventueel gemengd met wat honing of vruchten). Ideaal als standaardontbijt voor iedere sporter.

Levertijd:
2 werkdagen (dag van bestelling niet meegerekend). De Sportsgrain Teff Porridge wordt per 4 zakken verzonden in een brievenbusdoos (33 x 25,5 x 3cm) met PostNL. Past de bestelling niet in uw brievenbus dan kan dit de levertijd vertragen.

Verzendkosten:
€ 5,75 verzendkosten. Vanaf 4 dozen (16 zakken) gratis.
De Sportsgrain Micro Flakes (Teff porridge) wordt apart verzonden van de Sportsgrain Bars dus worden verzendkosten afzonderlijk verrekend. Verzendingen alleen binnen Nederland.

Combi verzending:

  • 1 doos Bars en 1 doos Micro Flakes (porridge) €8,50 verzendkosten.
  • 2 dozen Micro Flakes €8,50 verzendkosten.
  • 3 dozen Micro Flakes € 11,50 verzendkosten.
  • 4 dozen Micro Flakes of grotere combinaties gratis verzending.


Houdbaarheid:
De Sportsgrain Teff Porridge is lange tijd houdbaar mits koel, donker en droog bewaard.

Bewaar dit product voor later