PARTNERS

Bakels

Bakels Senior is specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van een uitgebreid assortiment hoogwaardige bakkerij-ingrediënten. In die rol levert Bakels onder andere de mix van de Sportsgrain Bar.

 

www.bakels-senior.nl

Millets Place

Millets Place is toonaangevend op het gebied van het oergraan teff (Eragrostis tef) en voortdurend bezig met vernieuwing en verbetering op het gebied van teffgraan. Millets Place produceert het teffgraan in eigen beheer en zet dat af op de wereldmarkt als graan, meel of halffabricaten aan de groothandel en industrie als ingrediënt voor gezonde en glutenvrije voedingsproducten. Millets Place is leverancier van het teffgraan voor de Sportsgrain-producten.

 

www.milletsplace.com

NTCP8

NTCP8 is een marketing designbureau dat strategische marketinginzichten verbindt met krachtige reclame-executie. Vanuit haar overtuiging van anticiperen ondersteunt NTCP8 Sportsgrain op communicatie- en marketinggebied.

 

www.ntcp8.com

InnoSportLab Papendal

InnoSportLab Papendal biedt sporters geavanceerde test- en meetapparatuur waarbij in de trainingsomgeving getest kan worden. Voor bedrijven en kennisinstellingen is InnoSportLab Papendal de innovatieve omgeving om gezamenlijk in de praktijk te werken aan ontwikkeling, realisatie en validatie van innovatieve producten, diensten en faciliteiten ter ondersteuning van de topsport.

 

www.innosportlabpapendal.nl

HAN Sport en Bewegen

HAN Sport en Bewegen is het instituut van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) waar de sport- en beweegopleidingen worden gegeven. Daarnaast is HAN SENECA een onderdeel van het instituut. Dit is het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid van de HAN. Binnen HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA zijn vijf expertisegebieden. Één daarvan is Sports & Exercise Nutrition, waarbinnen men zich richt op voeding in de top- en breedtesport.

 

www.HAN.nl/SENECA

www.HANsportenBewegen.nl/professionals