Ook in de moeilijkste omstandigheden

September 16, 2016

Ook in de moeilijkste omstandigheden is Sportsgrain een perfecte keuze. Dat weet ook ultratrailrunner Jan Fokke, deelnemer aan Salomon4Trails, een van de zwaarste hardloop hardloopwedstrijden, met 155 km en 10.000 hoogtemeters door drie landen in vier dagen. Jan is duidelijk over zijn keuze: "Een uitstekende energiebron voor (ultra)lopen en trektochten in de bergen, die gelijkmatig energie geeft, evenals een goed gevuld gevoel." 

 

Hij licht toe: "Het voordeel van de Bars ten opzichte van bijvoorbeeld gelletjes, is dat je echt iets in je maag hebt. Als je in een week 29 uur hardloopt en je doet dat alleen op gelletjes, dan voelt je maag leeg aan. Je hebt dan het gevoel dat er niets is om te verbranden. Bij de Sportsgrain Bar is het tegenovergestelde waar. Ze geven energie en vullen goed. Daarnaast voorkomt de Bar dat je steeds glucosedipjes - en daarmee mentale dipjes - ondervindt.

 

Daar komt nog bij dat ze uitstekend smaken; hartiger dan sommige mierzoete repen en smaakvoller dan krentenbollen of ontbijtkoek. Een echte aanrader dus!"

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

October 17, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Sportsgrain 2017