Sportsgrain komt met herstelreep

September 11, 2017

 

Sportsgrain is vol bezig met de ontwikkeling van een eiwitrijke herstelreep. Het zal niet lang meer duren dat deze beschikbaar komt in onze webshop. Na de goede ontvangst en het herhaalde gebruik van de Sportsgrain BAR door vele atleten, wordt nu beantwoord aan de vraag om een herstelreep. Wat de BAR levert veel energie voor de voorbereiding en tijdens de sportinspanning, de RECOVERY BAR zal met veel eiwit het herstel van spieren bevorderen. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkeling? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

October 17, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Sportsgrain 2017