Sportsgrain Recovery Bar introductie


De Sporsgrain RECOVERY BAR is er! Tijdens de Foodvalley Sports & Nutrition Summit op 11 Oktober wordt de nieuwe eiwitrijke herstelreep van Sportsgrain officieel geïntroduceerd. Het zal daarna niet lang duren voordat deze ook via de reguliere Sportsgrain kanalen beschikbaar is voor sporters. De Sportsgrain RECOVERY BAR levert maar liefst 28,5% van haar energie uit hoogwaardige eiwit en de BAR (70 gr) bevat 11 gram eiwit.

Met de introductie van de RECOVERY BAR komt er in het assortiment van Sportsgrain een interessante aanvulling. Naast een goede bron van energie (ruim) voor het Sporten in de vorm van Teff FLAKES, een leverancier van energie vlak voor en tijdens het sporten met de BAR is er nu ook nu een leverancier van energie en eiwit voor herstel ná het sporten met de RECOVERY BAR.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square